субота, 10. децембар 2011.

Pogled sa mog prozora

Napomena: za osnovnu skolu

Pogled sa mog prozora izgleda kao najlepša razglednica sa zimskim motivima.
Gledam kroz prozor i vidim pahulje koje se presijavaju na svetlu uličnih sijalica.Ogolelo granje je dobilo lepo belo odelo. Travu je pokrio beli prekrivač, izgleda kao najlepši beli ćilim.Podseća me na šećernu vunu.Sve je belo, krovovi kuća kao da su dobili bele kape. Zelene jelke iz mog parka imaju lepe bele bunde.
Ljudi koračaju po belom pokrivaču a na licima je blagi osmeh. Čini se kao da je sneg uspeo u njima da probudi ono detinjstvo što su izgubili dok su odrastali. Sve je nekako nestvarno, lepo kao u bajci.Tako meko paperjasto i nežno.
Toliko je pogled divan sa mog prozora da sam na trenutak zaboravila da sam u mojoj toploj sobi.Kao da sam se našla u nekom nestvarnom svetu.

15 коментара:

  1. extra je samo da mi ne kaze nastavnica da ce da proveeri na netu(ako primeti da nisam ja pisao)...i vazno je da sastav nije poznat pa da moze a se prepozna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj je poznat jer ga ima na tri sajta! :) ;)

      Избриши
    2. decko odvratan je sastav bas kao ti....salim se.slazem se na to da je ekstra i da nastavnica neprovali da smo ga prepisali sa neta tada bi nadrljali

      Избриши
  2. Ej ovo je kratko meni treba duze za pismeni!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj sastav nemojte da pisete posto ga ima na 3 sajta...Moja preporuka... :)

    ОдговориИзбриши
  4. Da me ne uhvati nastavnica da sam prepisala .... :??? :D

    ОдговориИзбриши
  5. Moze odavde da se uzme recenica-dve,ali ne ceo sastav.Moja drugarica je sve ovako prepisala i sledeceg dana smo je svi provalili kao i nastavnica tako da...Ja savetujem sve da ne prepisuju sastav vec da ga procitaju pa na osnovu njega sastave drugi. :)
    Inace,super je! :D

    ОдговориИзбриши
  6. Sastav je super ali meni je trebao pogled sa prozora u prolece inace ako se malo promeni i napise druga recenica sastav je SUPER!!!!

    ОдговориИзбриши
  7. prelep sastav ako moze da opises pod mojim prozorom :*

    ОдговориИзбриши