недеља, 6. јануар 2013.

Kako to život večni?



Čujte narodi reči nedostojne sluškinje Božije koja vapid a vam ižgovori milost Božiju nad nama grešnima.
Gospod siđe sa neba i rodi se da bi mi imali večni život. Sigurno se pitate kako kada i  dalje umiremo. Evo rećiću vam kako…Kao što orah zri dok potpuno ne sazri i padne na zemlju i kada bacimo ljusku ostane samo plod koji je ili truo ili dobar i ukusan, tako i sa dušom. Duša živi u telu i kada duša napusti telo, telo ostaje samo tamna ljuska koja vremenom istruli. Duša to je plod oraha koja je ili dobra i puna dela, ili tamna i trula baš kao truo plod oraha.Vratimo se na orah kao plod drveta. Kada oljuštimo orah ako je dobar onda se dodaje u neki sastojak i on dobije on oblik slađi od predhodnog, a ako je truo on se baci u peć ili na smetlište. Tako isto I duša… duša ako je dobar plod dobrih dela ona će dobiti novo telo t.j oblik kada Gospod Isus Hrist ponovo dodje , a koja je imaka truo plod baciće se u oganj večni.
Dakle kako onda mi stvorenja Božija ne shvatamo koliko Gospod može da učini. Reci mi kada je orah prost Gospod učinio takvim i dao  mu nov oblik I ,,telo” zar neće nas, nas maloverne a najdraže njemu najmudrijem i jedinom Tvorcu vaseljene.

Svako korišćenje materijala sa ovog bloga u ne školske svrhe, smatraće se piraterijom i ugrožavanjem autorskih prava, koje za sobom mogu povuci krivično pravnu odgovornost.

BY: Ema 

Нема коментара:

Постави коментар