среда, 8. фебруар 2012.

Rastanak - kraj osmog razreda


Сећате ли се како смо се срели, упознали и постали блиски? Блиски толико да нас нико не растави и преотме тајне и жеље. Сећате ли се свега?
Били смо деца, једно другоме страна непозната и далека. Желели смо да се часови што пре заврше да бисмо побегли од обавеза. Време је пролазило. Сваки нови дан у школи била је нова радост и нова прилика да сретнеш већ знана лица и узвратиш нечији осмех. Делили смо добро и зло. Заједно смо лакше подносили све грдње и неправде, заједно смо били јачи!
А сада стојимо на раскрсници са безброј путева и питамо се којим да кренемо. У мени се стално јавља исто питање. Шта ће се десити ако одаберем погрешан пут, ,,слепу улицу мог живота? Да ли ће бити времена да се окренем и вратим на раскрсницу? Убеђујем себе да више на то нећу мислити.
Дошло је време да једни другима кажемо ,,здраво“ и кренемо одабраним путем. Да ли ћемо се опет срести? Да ли ћемо поново бити заједно на овом месту и да ли ћемо се препознати? Ко зна? На крају нам остаје само једно-заклетва да никада нећемо заборавити прошлост која ће нас пратити до краја!
Никада немојте застати, само корачајте јер живот је препун изненађења.

3 коментара:

  1. jel ti opet ukinuse adsense? posjecivao sam par puta tvoj blog i vidim cas imas cas nemas reklame evo ti posto sam se slicnim poslom bavio evo ti procitaj ovo vjerujem da ce ti koristiti
    http://www.webmajstori.net/forum/tema/36452-%C5%A0ta-poslije-bana

    ОдговориИзбриши